Comida, cultura y modernidad en México

Good Eshelman Catharine, Corona de la Peña Laura Elena, Garza Marcué Rosa María, Manrique Domínguez María Miriam, Velasco L. Ana María Luisa, Castilleja Aída, Peralta González Elizabeth, Quintal Ella F., Quiñonez Vega Teresa, Velázquez Gutiérrez María Elisa, Velázquez Galindo Yuribia, Mondragón Melo Jaime, Torres Ortiz Susana, Romero Juárez Gabriela, López Mendiola Rubén Eduardo, Ventura Sánchez del Valle Moisés

® All rights reserved
1/1 Objects

More from the collection

José María Morelos y Pavón Generalísimo de los Ejé...

Salvador Rueda Smithers, Jaime Reyes Monroy, Juvenal Jaramillo M., Ricardo León Alanís, Moisés Guzmán Pérez, Carlos Juárez Nieto, Martha Terán, Iván Franco, Ramón Alonso Pérez Escutia, María Hernández Ramírez, Amparo Gómez Tepexicuapan, Antonio Pérez Elías

Instituto Nacional de Antropología e Historia


antropología en México. Panorama histórico

Baudelina García Uruaga (Departamento de Prehistoria del INAH), Juan Alberto Román Berrelleza (Departamento de Antropología física del INAH), José Luis Moctezuma (Instituto Nacional de Antropología e Historia. Centro Regional del Noroeste), Jeff Burnham (Universidad de Sonora), Luz Trujillo (Universidad de Sonora), Josefina Urquijo (Universidad de Sonora), Ana María Álvarez Palma, Julio César Montané Martí (Instituto Nacional de Antropología e Historia), Andrés Latapí Escalante (Universidad Nacional Autónoma de México), Arturo Guevara Sánchez (Instituto Nacional de Antropología e Historia), Andrés Latapí Escalante (Universidad Nacional Autónoma de México), Luis González Rodríguez (Instituto de Investigaciones Antropológicas de la UNAM), María Teresa Jaén Esquivel (Instituto Nacional de Antropología e Historia), José Luis Moctezuma Zamarrón (Centro Regional del Noroeste del INAH), Axel Ramírez M. (Universidad Nacional Autónoma de México), Cayetano Reyes García (El Colegio de Michoacán), José de Jesús Montoya Briones (Centro Regional de Zacatecas del INAH)

Instituto Nacional de Antropología e Historia


See more

Comida, cultura y modernidad en México

Data Sheet
Title Comida, cultura y modernidad en México
Creator Good Eshelman Catharine Corona de la Peña Laura Elena
Date 2011
Type object Libro, Texto
Institution Instituto Nacional de Antropología e Historia Escuela Nacional de Antropología e Historia
Place Ciudad de México
Dimension 345 p.
Credits Escuela Nacional de Antropología e Historia, Catharine Good Eshelman, Laura Elena Corona de la Peña
Available formats JPG
Identifier oai:mexicana.cultura.gob.mx:0014137/0088584
View original record http://mediateca.inah.gob.mx/islandora_74/islandora/object/libro%3A603

Annotations

What are the annotations?

The annotations seek to improve and enrich the information of each of the digital objects that are available in Mexicana. In case you know relevant data about this specific object, we invite you to participate by adding and sharing this information, which will go through a validation process before being visible on the platform. Thank you very much for your annotation!

Log in

Register

REGISTROS RELACIONADOS

CREA TUS COLECCIONES

REGÍSTRATE PARA GUARDAR TUS FAVORITOS

¿Ya tienes una cuenta? Inicia sesión aquí

Secretaría de Cultura, 2017. All rights reserved.